Ανοιχτες Θεσεις

Ευκαιρίες Καρίερας

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ <b><u>ΚΑΡΙΕΡΑΣ</u></b>

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Αναζητούμε συνεργάτες με αξίες, ήθος και φιλοδοξίες. Συνεργάτες δυναμικούς, που έχουν πάθος για την εργασία, κίνητρο να διακριθούν και σκοπό τους το να συνεισφέρουν ενεργά στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας μας. Συνεργάτες που να μπορούν να ανταποκριθούν με ωριμότητα και συνέπεια στις απαιτήσεις ενός διαρκώς εναλλασσόμενου και απαιτητικού περιβάλλοντος εργασίας.

Επενδύουμε στους ανθρώπους μας, είτε είναι νέοι, είτε καταξιωμένοι επαγγελματίες, προσφέροντας τεχνογνωσία, υψηλή ποιότητα εργασίας και δυνατότητες εξέλιξης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε ένα περιβάλλον διεθνούς εμβέλειας.

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό μας παρακαλούμε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στη φόρμα πιο κάτω. Μπορείτε να το στείλετε για συγκεκριμένη θέση εργασίας ή για να καταχωρηθεί στην ενεργή βάση βιογραφικών της εταιρείας.

Γιατί να εργαστείτε
σε εμάς;

01.

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Επιδιώκουμε να εμπνέουμε και να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους μας, επειδή πιστεύουμε στο ταλέντο και στις δυνατότητές τους, καθώς και να τους παρέχουμε τα κατάλληλα εφόδια – γνώσεις, εργασιακό περιβάλλον, κίνητρα – ώστε να συμβάλλουν στην καινοτομία και να συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Ταυτόχρονα δίνουμε έμφαση στην προσέλκυση και διατήρηση ταλαντούχων νέων δημιουργώντας ευκαιρίες για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους μαζί μας και να αισιοδοξούν για το μέλλον τους.

02.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ & ΑΝΕΛΙΞΗ

Πρώτο μας μέλημα είναι οι άνθρωποί μας να βρίσκονται σε ένα εργασιακό περιβάλλον που τους επιτρέπει να εμπνέονται, να μαθαίνουν και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Υλοποιούμε πρωτοποριακά προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων, ταχείας εξέλιξης και ανέλιξης που εναρμονίζονται με τα προσωπικά πλάνα ανάπτυξης των εργαζομένων μας. Επενδύουμε στην καθοδήγηση και την εξέλιξη των ταλέντων τους, ώστε να πραγματοποιήσουν την πορεία που οραματίζονται μαζί μας.

03.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Προάγουμε ένα περιβάλλον ενότητας και σύνδεσης που μπορεί ο καθένας να είναι ο εαυτός του, εκτιμούμε τις διαφορετικές οπτικές και απόψεις και φροντίζουμε ώστε πάντοτε τοποθετούμε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, εξασφαλίζοντας την ισότητα και τη διαφάνεια σε όλες μας τις διαδικασίες. Γι’ αυτό και χτίζουμε εκείνες τις συμπεριφορές που αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα και ενδυναμώνουν τους ανθρώπους μας να νιώθουν ότι ανήκουν σε μια ομάδα, ότι αναγνωρίζονται και προοδεύουν μέσα σε ένα σύνολο που τους δέχεται όπως είναι.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ

Έλατε στην ομάδας μας

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ

  Γίνε μέρος της ομάδας μας

   Engineering Manager

   Houston, TX, US
   Project Management

   Marketing Director

   Amsterdam, NL
   PR & Marketing

   Marketing Assistant

   Amsterdam, NL
   PR & Marketing

   Senior Industrial Planner​

   Houston, TX, US
   Project Management

   IT Manager

   Amsterdam, NL
   PR & Marketing